Oletko varma, että haluat tehdä tämän toiminnon?

Asiakkaat, jotka ovat valinneet meidät
Vahvista, että antamasi tiedot ovat oikein.
Vahvista, että antamasi tiedot ovat oikein.
Valitse lähtökaupunki.
Valitse kohdekaupunki.
Etsi
Odota, suodatetaan hakutuloksia: {{currentSearch.progress}}%
Kätevä halpojen lentojen hakukone!!
Valitse lähtökaupunki.
Valitse kohdekaupunki.
Kesto
Etsi
Odota Odota, suodatetaan hakutuloksia: {{currentSearch.progress}}%

Täältä löydät ja ostat lentolipun helposti ja nopeasti

Etsitkö halpoja lentoja? Lennot Turusta, Helsingistä, Oulusta? Matka edessä ja pitäisi löytää halvat lennot? Nyt se on helppoa: kauttamme löydät edullisimmat lentoliput, halpalennot ja lisäpalvelut kaikkialle maailmaan. Lue lisää

Hakukoneemme vertaa lennot Turusta,Helsingistä, Oulusta tai muut minne sitten ikinä oletkin menossa. Valitset vain halvat lennot ja maksat lentoliput kätevästi netissä, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Halpalennot sopivat jokaiselle hintatietoiselle, opiskelijasta liikematkustajiin ja vauvasta vaariin.

Halpalennot ovat tuoneet matkustamisen ilon ja mukavuuden kaikkien saataville. Matkustaminen on mielenkiintoista: uusien paikkojen näkeminen ja kokeminen avartavat maailmankuvaa ja opettavat asioita, jotka muuten saattaisivat jäädä tuntemattomiksi. Erilaisten kulttuurien näkeminen ja historiallisiin kohteisiin tutustuminen kuuluvat jo lähes yleissivistykseen. Vertaa lennot etukäteen, ja voit säästää satoja euroja lentolippujen hinnoissa. Matkan suunnitteleminen on oleellinen osa matkaa, ja hakukonettamme käyttämällä selvität helposti edullisimmat lentopäivät ja halvimmat lentoliput kohteeseen. Valitsemalla halvat lennot Turusta, Helsingistä, Oulusta säästät aikaa ja rahaa liityntäkuljetusten esim.

Suunnittele matkaasi mukavasti kotona tai missä tahansa, vertaa lennot kohteeseesi, ja kun löydät sopivat halvat lennot, varaa lentoliput suoraan netistä ilman turhaa jonotusta matkatoimistossa tai puhelimessa. Hakukoneemme on selkeä ja helppo käyttää: se vertaa niin halpalennot kuin perinteisten lentoyhtiöidenkin lentoliput, ja varaaminen tapahtuu nopeasti. Maksaminen on turvallista suojatun yhteyden ansiosta. Saat liput suoraan sähköpostiisi; voiko helpompaa ja kätevämpää tapaa olla lentolippujen varaamiseksi? Siispä vertaa lennot Turusta, Helsingistä, Oulusta; saatat yllättyä kuinka edullista lentäminen voi tänä päivänä olla.

Halpalentojen lippujen varaaminen hakukoneemme avulla on todella yksinkertaista. Asetat vain haluamasi lennot Turusta, Helsingistä, Oulustatai muut lähtö- ja tulokentät, sekä päivämäärät ja klikkaat ”etsi”. Hakukone vertaa lennot ja etsii kaikki vaihtoehdot kyseiselle reitille ja päiville. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi sopivin vaihtoehto. Löydettyäsi mieleisesi halvan lennon jatka lipun varaukseen. Kone neuvoo selkeästi, kuinka sinun tulee toimia. Liput voit maksaa joko luottokortilla, verkkopankissa tai laskulla. Halutessasi voit varata liput myös maksamatta sitä heti, mutta tässä tapauksessa ota huomioon, että lippujen hinta saattaa olla muuttunut palatessasi maksamaan sitä.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää tai ongelmia lentolipuista, halpalennoista, lisäpalveluista tai maksamisesta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa auki oleva asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua ongelmissasi.